Saturday, August 1, 2009

Commenting Comments

Jeg tenker det er nødvendig å forklare mitt lille personlige angrep på Twilight. Først og fremst tok jeg i ganske grundig på grunn av selve innlegget. Det var rett og slett ''too tempting not to go the whole extra mile''. Jeg mente det var den perfekte starten for innlegget, i ettertanke var det en smule mislykket skråstrek ironisk. Ettersom jeg skrev noe som skulle være en slem spøk, men som egentlig skulle være alvor (som tilfeldig nok var temaet til innlegget). Likevel er det her planen går opp i flammer, nemlig fordi jeg ikke mente det. Så jeg forstår om det oppsto forvirring. You know what I'm saying? A serious mouthful. Så annet enn at jeg liker Anna Rice sin verden bedre. Syntes jeg Twilight er underholdende, slik som så mye annet.


Jeg har med andre ord postet en del ting på bloggen min som burde forklares. Dessverre orker jeg ikke ta fatt i det. Hvis du føler deg truffet, må jeg si du sårer meg. For tross alt så er det ikke et personlig angrep, det er generell underholdning.

So If you'll excuse me I shall now attempt to complete a "Lord of the Rings" marathon - Special Edition.

Jeg vet ikke hva som skjer, men det meste jeg skriver virker aggresivt.
It's an accomplishment, much like your mom.
Booyah!

TheGr3yZon3
Michael McDonald - I Heard It Through The Grapevine

He laid her on the table, so white, clean and bare. His forehead wet with beads of sweat, he rubbed her here and there. He touched her neck and felt her breast, then drooling felt her thigh. The slit was good, all was set, he gave a joyous cry. The whole was wide... He looked inside, all was dark and murky. His rubbed his hands and stretched his arms... Then stuffed the Christmas turkey.

2 comments:

Luka said...

Jeg må si innleggene dine er fargerike. Jeg føler meg ikke lenger truffet av ditt ''jeg-hater-twilight-utbrudd'' så jeg har herved misforstått deg rett.
Det var noe jeg skulle kommentere, men kommer ikke på hva. Jeg legger inn en kommentar til hvis det skulle komme til meg.
<3

Elizabeth said...

Hahah, jeg finner ikke innleggene dine agressive?:p Den turkey-greia: wow. Porn.